17 Σεπ 2012

στο μέρος Μ. #2

Δίπλα στον άνθρωπο Γ.,πριν λίγες μέρες μετακόμισε ο άνθρωπος Κ-η και δίπλα του χτες κιόλας ο άνθρωπος Δ.

~ο άνθρωπος Α. εξακολουθεί να είναι πολύ περίεργος.Έχουν αλλάξει όμως κάποια πράγματα στην ζωή του,ας πούμε για παράδειγμα οτι έχει αγαπήσει σχεδόν τον άνθρωπο Β. τον γείτονα του που του δίνει να διαβάζει τα βιβλία του.Ο άνθρωπος Α. είναι έξυπνος με τρόπο που κάνει τους φίλους του,τους γνωστούς του,τον φούρναρη,τους άγνωστους,ακόμη και τις γάτες στο μέρος Μ. να μπερδεύονται.Μπερδεύονται στ' αλήθεια γιατί είναι στ' αλήθεια περίεργα έξυπνος,μερικές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν αν συμφωνούν μαζί του,αν έχει δίκιο,αν απλά μιλάει,ή αν δεν έχει ανοίξει το στόμα του.Κι όμως οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται μαζί του συνέχεια και όταν έχουν κάποιο πρόβλημα διστάζουν λίγο μα ζητούν την βοήθεια του..

~ο άνθρωπος Κ-η είναι διαφορετικός.Διαφορετικός.Δεν μοιάζει με κανέναν και δεν του μοιάζει κανείς,δεν θυμίζει κανέναν σχεδόν.Το πρόσωπο του είναι ενός άλλου όταν γελάει κι ενός άλλου όταν είναι λυπημένος.Μιλάει δυνατά,δεν ντρέπεται,φωνάζει,τραγουδάει και γελάει.Νιώθει διαφορετικά τα πράγματα και πράγματα κι έτσι είναι θλιμμένος φορές χωρίς να καταλαβαίνουν οι άλλοι άνθρωποι γιατί,μα δεν πειράζει.Ο άνθρωπος Κ-η σκέφτεται διαφορετικά,σαν φως με γκρι σκόνη.Ο άνθρωπος Κ-η έχει συμπαθήσει πολύ τους γείτονες του τον άνθρωπο Γ. και τον άνθρωπο Β.,που τον έχουν συμπαθήσει επίσης.Ο άνθρωπος Β. θυμίζει εμπιστοσύνη και στον άνθρωπο Γ. αρέσει αυτό γι' αυτό και του πρότινε να συναντηθούν μια απ' αυτές τις μέρες.

~ο άνθρωπος Δ. είναι κρυμμένος.Δεν φαίνεται πολύ,μόνο οι φίλοι του τον ξέρουν αρκετά καλά.Όταν τον κοιτάς αναρρωτιέσαι τι σκέφτεται και δεν μαντεύεις ποτέ σωστά.Είναι όμορφος.Και αν φανερωθεί είναι άσπρος και σε εντυπωσιάζει με τη δύναμη του.Τότε γεμίζει τον χώρο φισαλίδες που πετάνε και σε κάνει να μην ξέρεις τι συμβαίνει μα δεν νιώθεις άσχημα.Ο άνθρωπος Δ.,μόλις έφτασε στο μέρος Μ. συνάντησε τον άνθρωπο Γ. που μιλούσε στην εφημερίδα του.Ο άνθρωπος Δ. παραξενεύτηκε αλλά δεν είπε τίποτα,σκέφτηκε μόνο πως ο γείτονας του φέρεται παράξενα και προχώρησε.Περνώντας έξω απ' το σπίτι του ανθρώπου Κ-η εκείνος τον χαιρέτησε με χαρά.Ο άνθρωπος Δ. χαμογέλασε κι ύστερα μόνος του γέλασε με το παράξενο αυτό μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου